Despre noi

SC MOTOSTIV IMPEX SRL, infiintata in anul 2003, are ca obiectiv principal de activitate, importul si comercializarea stivuitoarelor second hand; comertul si importul de piese de schimb pentru acestea; importul si comercializarea de sisteme de transport si manipulare marfa noi si second hand.

Ulterior venind in intampinarea solicitarilor pietei, societatea si-a extins domeniul de activitate prin comercializarea si inchirierea de utilaje de acces (platforme de acces; nacele cu brat articulat etc); servicii de inchirieri stivuitoare; service utilaje; transport stivuitoare cu platforma; toate acestea ducand la dezvoltarea portofoliului de clienti si implicit la cresterea numarului de salariati. In aceasta perioada societatea a facut toate demersurile pentru obtinerea autorizatiei de reparator autorizat ISCIR, in acest sens prestand si servicii catre terti privind intocmirea documentelor necesare obtinerii autorizatiilor pentru utilajele din dotare.

Compania noastra promoveaza conceptul de incredere, oferind clientilor servicii si produse calitative, unele dezvoltate in baza noastra de productie interna ROK Industries, in stransa concordanta cu normele aflate in vigoare la nivel european. Motostiv intelege importanta mentinerii unui parteneriat solid cu clientii sai, reprezentantii nostri de vanzari fiind mereu pregatiti sa ofere consultanta specializata si customizata in functie de cerintele si nevoile dvs.

Suntem siguri ca putem veni in intampinarea problemelor dvs. cu solutii tehnice eficiente, ce vor satisface cele mai inalte asteptari.

Nu ezitati sa ne contactati !