Air liquide

Distribuitor de Gaze Industriale

Air Liquide, liderul mondial in gaze, tehnologii si servicii pentru industrie si sanatate, a intrat pe piata din Romania in anul 1999 si a investit fara intrerupere in toata aceasta perioada, contribuind astfel la dezvoltarea industriei romanesti.

Companie Air Liquide Romania este recunoscuta drept un producator si furnizor de gaze pentru clientii provenind din sectoare industriale diverse: confectii metalice, industria de automobile, constructia de nave, sticla, alimente si bauturi, laboratoare si cercetare. Avand o retea extinsa de distribuitori in intreaga tara, Air Liquide este certificata ISO 90011400118001 si 22001. In prezent, opereaza o unitate de separare a aerului, producand gaze lichefiate in Calarasi, o unitate de productie a acetilenei in Braila, un centru de imbuteliere a gazelor sub presiune in Buzau si un nou centru de imbuteliere in Cluj-Napoca.

Incepand cu iulie 2018, prin deschiderea in Brasov, unul dintre cele mai importante orase ale industriei romanesti, a depozitului de distributie zonala al SC MOTOSTIV IMPEX, Air Liquide Romania isi largeste aria de deservire a clientilor, livrand durabil si actionand responsabil.

Buteliile de gaze sunt echipate cu robineti si regulatoare inovatoare, dezvoltate si concepute de catre Air Liquide, pentru o manipulara sigura si eficienta. Tehnologia SMARTOP™ va permite sa economisiti timp – prin inchiderea rapida a gazului cu clapeta on/off, si sa economisiti gaz – nicio pierdere de gaz datorita clapetei on/off si a verificarii continutului cu manometru permanent. Astfel, functia RPV asigura o presiune minima in cilindru, fara contaminare prin reflux in timpul utilizarii si depozitarii.

Strategia Air Liquide este aceeea de a oferi o creste profitabila pe termen lung. Pentru a realiza acest lucru, compania se axeaza pe competivitatea operationala, pe investitii orientate catre pietele in dezvoltare si pe inovare pentru crearea de noi piete si oportunitati.

Tel Depozit: 0724 121 919
Tel Comercial: 0727 378 963